Contact

Foto’s bestellen?
Bestellen is simpel: stuur via het contactformulier onderaan op deze pagina een e-mail waarin je aangeeft wat je wilt bestellen: aantal en complete naam, dus inclusief nummer, van de foto’s. Alle foto's zijn behalve digitaal en als fotoprint ook te verkrijgen op diverse andere materialen, zoals canvas, plexiglas, plexibond, forex, aluminium, hout, behang, etcetera.

Maar elke foto kan ook worden afgedrukt op uiteenlopende producten zoals een mok, een telefoonhoesje, een T-shirt, etcetera. Ook aardig: een foto als legpuzzel ... Prijzen zijn uiteraard afhankelijk van formaat, materiaal en aantal afdrukken.

Informeer naar de vele mogelijkheden, bel me desnoods, ik leg je graag en geheel vrijblijvend uit wat de verschillen in materiaal en prijs zijn. Als je je keus hebt gemaakt, laat ik je binnen twee werkdagen per e-mail weten wat de exacte prijs en de levertijden zijn en hoe je kan betalen, pas dan beslis je definitief. Voor de meeste producten geldt: binnen vijf werkdagen nadat je betaling is ontvangen, wordt je bestelling opgestuurd.

 

MV Agusta en ss Rotterdam

Foto Hans Heemskerk is altijd bereikbaar

Of gebruik gewoon het contactformulier, simpel: