Specials & Trouwen

Evenementen en congressen

Een congres, beurs, presentatie of ander belangrijk bedrijfsevenement?

Laat het professioneel en op originele wijze vastleggen, zodat je daadwerkelijk kan terugkijken op een gedenkwaardig evenement. Met beelden die je graag laat zien, binnen je bedrijf, op je website, aan je klanten en aan je relaties. Kwaliteit en originaliteit zijn de trefwoorden, voor standaardplaatjes moet je bij anderen zijn. Neem vrijblijvend contact op, ik informeer je graag over alle mogelijkheden!

 

Doe ik ook trouwreportages?

Nee, eigenlijk niet. Tenzij … je niet van standaard houdt, maar iets bijzonders wilt. En niet van poseren, maar van spontaan lachen houdt.

In dat geval moeten we een afspraak maken, dan kunnen we bij een kop koffie of iets sterkers bespreken hoe bijzonder jij je trouwreportage wilt hebben. Niets is onmogelijk. En ja, natuurlijk zorg ik er wel voor dat alle Historisch Klassieke Momenten ook worden vastgelegd: de Ring, de Kus, de Belangrijke Getuige, die Dierbare Oma én je Gespannen Schoonmoeder. Maar nooit doorsnee!

Reken op een bedrag van € 975,00 voor het hele verhaal, tot en met het aansnijden van de bruidstaart, tenminste 150 foto’s digitaal en een afdruk van 20×30 voor op de schoorsteen en één van 30×45 voor aan de wand. Wil je er een echt fotoalbum bij hebben? Voor € 325,00 heb je een luxe XL-album (39×29 cm) met tenminste 75 foto’s in de beste kwaliteit hoogglans. Je bruiloft terugkijken in een unieke, dynamische diapresentatie mét muziek op DVD? Die heb je er voor € 175,00 bij.

Wil je alles? Dan betaal je € 75,00 minder.

Meer info nodig? Of wil je iets bijzonders? Maak een afspraak, alles is bespreekbaar!

Foto Hans Heemskerk; Congres, evenement & Trouwen