Specials & Trouwen

Evenementen en congressen

Een congres, beurs, presentatie of ander belangrijk bedrijfsevenement?
Laat het professioneel en op originele wijze vastleggen, zodat je daadwerkelijk kan terugkijken op een gedenkwaardig evenement. Met beelden die je graag laat zien, binnen je bedrijf, op je website, aan je klanten en aan je relaties. Kwaliteit en originaliteit zijn de trefwoorden, voor standaardplaatjes moet je bij anderen zijn; bekijk de voorbeelden in de slider onderaan deze pagina en neem vrijblijvend contact op, ik informeer je graag over alle mogelijkheden!

Doe ik ook trouwreportages?

Nee, eigenlijk niet. Tenzij … je niet van standaard houdt, maar iets bijzonders wilt. En niet van poseren, maar van spontaan lachen houdt.

In dat geval moeten we een afspraak maken, dan kunnen we bij een kop koffie of iets sterkers bespreken hoe bijzonder jij je trouwreportage wilt hebben. Niets is onmogelijk. En ja, natuurlijk zorg ik er wel voor dat alle Historisch Klassieke Momenten ook worden vastgelegd: de Ring, de Kus, de Belangrijke Getuige, die Dierbare Oma én je Gespannen Schoonmoeder. Maar nooit doorsnee!

Reken op een bedrag van € 975,00 voor het hele verhaal, tot en met het aansnijden van de bruidstaart, tenminste 150 foto’s digitaal en een afdruk van 20x30 voor op de schoorsteen en één van 30x45 voor aan de wand. Wil je er een echt fotoalbum bij hebben? Voor € 325,00 heb je een luxe XL-album (39x29 cm) met tenminste 75 foto’s in de beste kwaliteit hoogglans. Je bruiloft terugkijken in een unieke, dynamische diapresentatie mét muziek op DVD? Die heb je er voor € 175,00 bij.

Wil je alles? Dan betaal je € 75,00 minder.

Maak een afspraak via: info@hansheemskerk.nl of bel: +31 (0)6 1428 3398. Alles is bespreekbaar!

Special Projects

Een uniek fotoproject in de Rotterdamse nieuwbouwwijk Nesselande. Woningcorporatie Woonbron was voor de twee entreehallen van een appartementencomplex aan het Marcel Duchampplein op zoek naar een originele, passende, maar wel stijlvolle manier om wat "kleur" aan te brengen. Aan de fotografen (ik heb deze opdracht samen met schilderes/fotografe Hester Verbeek uitgevoerd) werd maximale vrijheid verleend om hun creativiteit in te zetten voor het beste resultaat (zie de slider onderaan deze pagina).
Alle foto's werden in de directe omgeving van het Marcel Duchampplein gemaakt en uiteindelijk verwerkt in twee collagepanelen van 120 x 160 cm. Professioneel uitgevoerd in aluminium, met een "hufterproof" coating, en onthuld tijdens de feestelijke oplevering van het woningcomplex, zorgen ze voor een uniek en stijlvol accent in de anders wat sombere hallen, precies waar de woningcorporatie naar op zoek was.
Geïnteresseerd in een originele, stijlvolle decoratie zoals aan het Marcel Duchampplein? Neem contact op, de mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt, het resultaat is altijd indrukwekkend!